Τα video του ωδείου

//Τα video του ωδείου

Απόσπασμα από την εκπομπή “Ελένη” στις 26/4/2016 με θέμα τη μουσική εκπαίδευση

Καλοκαιρινή συναυλία World’s Music στο Ίδρυμα Κακογιάννη 30/6/2016

“Aqua de beber”

Καλοκαιρινή συναυλία ” ὦ ἦχε! ” στο Ίδρυμα Κακογιάννη, 09/06/2018

“Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω”

“Η Βρύση των Πεγειώτισσων”

“Καραγκούνα”

“Μπαχάρι, κανέλα και φιλί”

Το Σύγχρονο τμήμα του ωδείου στο Ιωσηφόγλειο Ίδρυμα στις 20/12/2014

“Ήτανε μια φορά”

Η χορωδία του Ωδείο στη Λεόντειο Σχολή στις 6/12/2014

1ο Διαφημιστικό Ωδείου

2ο Διαφημιστικό Ωδείου

Αφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις τα τμήματα μουσικοκινητικής του Εθνικού Ωδείου Νέας Σμύρνης και του Πολύτεχνου Καλλιτεχνικού Κέντρου  στην εκδήλωση που έγινε στις 22 Ιουνίου 2013,στο Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων “Άννα & Μαρία Καλουτά” Αίθουσα “Αλέκος Αλεξανδράκης” και δικαίως απέσπασαν το θερμο χειροκρότημα του κοινού που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.

Εντυπώσιασαν οι σπουδαστές κρουστών στην καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων “Άννα Μαρια Καλουτά”, στις 22 Ιουνίου 2013. Η σκηνική παρουσία, η ρυθμική ακρίβεια των εκτελεστών και το όμορφο έργο που ερμήνευσαν, εντυπωσίασε το κοινό που τους χάρισε το παρατεταμένο χειροκρότημα του.

Εθνικό Ωδείο Νέας Σμύρνης – 2013 (Τμήμα Κρουστών)

Το Εθνικό Ωδείο Νέας Σμύρνης διοργανώσε για δεύτερη συνεχή χρονιά συναυλία με Έλληνες Συνθέτες σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Σμύρνης. Το Quarteto Εγχόρδων ”L’anima” ερμήνευσε έργα των: Αντωνίου Θ., Αργυρού Α., Κουμεντάκη Γ., Παπαδόπουλου Α., Τραυλού Μ. και Τσελίκα Α.

Το έργο “Scherzo” για κουαρτέτο εγχόρδων του Διευθυντή του Ωδείου Ανδρέα Αργυρού. Μαγνητοσκόπηση απο την εκδήλωση που πραγματοποίησε το  Ωδείο σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Σμύρνης, στις 26 Μαΐου 2012, στον Δημοτικό Πολυχώρο “Γαλαξία”.

Το έργο “Αναμνήσεις”  για βιολί, βιολοντσέλο και πιάνο, του Διευθυντή του Ωδείου Ανδρέα Αργυρού. Μαγνητοσκόπηση απο την παρουσίαση του CD με Έλληνες συνθέτες, που κυκλοφόρησε απο την εταιρεία IRIDA, στην αίθουσα Παρνασού στις 28 Nοεμβρίου 2011. Το έργο ερμήνευσαν το Trio in Vivo και την εκδήλωση προλόγισε ο Θωμάς Ταμβάκος.

Το Σύγχρονο τμήμα του Εθνικού Ωδείου στην εκδήλωση της 25ης Ιουνίου 2011, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του”Όνομα του Ρόδου”.  Ξεχώρησαν τα αδέλφια: Παπαδόπουλος Φίλιππος και Παπαδόπουλος Αλέξανδρος.

Τα Μουσικά Σύνολα του Σύγχρονου τμήματος, στην εκδήλωση της 25ης Ιουνίου 2011,που πραγματοποιήθηκε στο “Όνομα  του Ρόδου”. Πέρνουν  μέρος: Αργυρού Εβελίνα(πλήκτρα),Παπαδόπουλος Φίλιππος και Παπαδόπουλος Αλέξανδρος(ντράμς) και( ηλ. κιθάρα) αντίστοιχα,Σκόπα Αναστασία(ηλ. κιθάρα),Νόντας Γιώργος(ηλ,μπάσο), και Παπαηλία Έλενα(τραγούδι).

2019-01-14T18:45:47+00:00