Παπασπυρόπουλος Νίκος

//Παπασπυρόπουλος Νίκος

papaspiropoulos-185x185Πήρε πτυχίο κιθάρας και Αρμονίας με την  Α. Παπαβασιλείου (Συνθέτης και κιθαρίστρια), δίπλωμα κιθάρας με τον  Ε. Μπουντούνη.   Έχει παίξει σε διάφορα σχήματα rock και χορευτική μουσική παίζοντας μπάσο και ηλεκτρική κιθάρα.  Έχει εμφανιστεί με την βιολονίστρια Ε. Κισελιόβα στο κάστρο της Νάξου και με τον κιθαριστή Σ.Αγγέλου στην Αθήνα (Δημ.Ωδείο Μοσχάτου και αλλού), στο Πολυτεχνείο Κρήτης και στο Λύκειο Ελληνίδων στα Χανιά παίζοντας κλασικό ρεπερτόριο για σόλο και ντουέτο. Έκανε μια σειρά εμφανίσεων με την τραγουδίστρια Τ. Μανωλίδου παρουσιάζοντας τον νέο της δίσκο με τραγούδια του Μ.Πλέσσα στον πολυχώρο «Αθηναϊς» και στο Μουσείο Γουλανδρή.

Συμμετείχε στους «Κιθαριστές» του κου Ε. Μπουντούνη με την βασική ορχήστρα στα CDs “Libertango” & “Historia de un Amor”  με την Ε. Ζερβού(σοπράνο) και τον Μ.Φραγκούλη (τενόρος). Οι δουλειές αυτές παρουσιάστηκαν στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής και σε διάφορα πολιτιστικά κέντρα και δήμους.

Το 2008 δημιούργησε τους CRYSTAL που εμφανίστηκαν σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και σε κοινή εμφάνιση με τον «Λουδοβίκο των Ανωγείων» και την τραγουδοποιό Μ. Παπαδέα.

Το 2009 κέρδισε στο διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης στο Ωδείο Φουντούλη στο Βόλο, 2ο, 3ο βραβείο και 1ο έπαινο για τρεις συνθέσεις του.

Έχει Bachelor of Science in Business Administration από το Northeastern University ,Boston, Mass., USA..

www.steelwood.gr

http://info30776.wixsite.com/nikospapas

2019-09-14T10:48:56+00:00